Επισκευές Laptop

Επισκευές Laptop

Εύκολα Γρήγορα Οικονομικά

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στους THEFIXERS αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε βλάβης του laptop σας σε χαμηλές τιμές. Στα 7 καταστήματα μας στην Αττική,(Πειραιάς,The Mall, Σύνταγμα, Νέα Ερυθραία, Χολαργό, Κολωνάκι, Γλυφάδα) οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν επισκευάσει εκατοντάδες laptop άμεσα και αξιόπιστα.

Η αξιόπιστη επισκευή του laptop σας απαιτεί τεχνογνωσία, υψηλή ποιότητα ανταλλακτικών και σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία επισκευής. Ό,τι δηλαδή διαθέτουν τα σύγχρονα τεχνικά κέντρα επισκευής των THEFIXERS, που μπορούν να επισκευάσουν από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη βλάβη. Το υψηλό ποσοστό ικανοποίησης των πελατών μας 99.1% αποτελεί τρανή απόδειξη της πληρότητας των υπηρεσιών επισκευής laptop που προσφέρουμε.

Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς για ειδικές εργασίες όπως επισκευή οθόνης laptop, αλλαγή οθόνης laptop, αντικατάσταση οθόνης laptop, αλλαγή πληκτρολογίου laptop, αντικατάσταση πληκτρολογίου laptop, επισκευή πληκτρολογίoυ laptop, κλπ.

Προσφέρουμε για κάθε επισκευή laptop εγγύηση χαμηλότερης τιμής εάν, αφού επισκευάσετε το laptop σας στους THEFIXERS,, βρείτε αλλού χαμηλότερη τιμή για την ίδια και όχι υποδεέστερη ποιότητα ανταλλακτικού, σας επιστρέφουμε τη διαφορά στο τριπλάσιο.

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..