Επισκευή Laptop Toshiba

Επισκευή
Laptop Toshiba

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στους THEFIXERS, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες service για τα Laptop Toshiba. Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι σε θέση να επισκευάσουν κάθε βλάβη των Laptop Toshiba άμεσα ώστε να λειτουργούν σαν καινούργια.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή του Laptop Toshiba σας.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης, η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄ όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή του Laptop Toshiba σας.

Μπορούμε να επισκευάσουμε όλα τα μοντέλα λαπτοπ Toshiba. Μερικά από αυτά είναι:

Toshiba Satellite B552Toshiba Satellite A660
Toshiba Satellite L850Toshiba Satellite L500 B
Toshiba Satellite T130Toshiba Satellite A355
Toshiba Satellite L750Toshiba Satellite C40 PRO
Toshiba Satellite L730Toshiba Tecra A30
Toshiba Satellite 800Toshiba Tecra A40
Toshiba Satellite L650Toshiba Tecra A50
Toshiba Satellite L600Toshiba Tecra C40
Toshiba Satellite L500Toshiba Tecra C50
Toshiba Satellite L40 AToshiba Tecra X40
Toshiba Satellite L300Toshiba Tecra X50
Toshiba Satellite L40Toshiba Tecra Z50
Toshiba Satellite P305Toshiba Portege A30
Toshiba Satellite P300Toshiba Portege X20W
Toshiba Satellite C55Toshiba Portege X30L
Toshiba Satellite C50Toshiba Portege X40
Toshiba Satellite U900Toshiba Portege X50
Toshiba Satellite U800Toshiba Portege X30T
Toshiba Satellite NB500

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..