Επισκευή
Huawei P Smart

Επισκευή Huawei P40

Επισκευή Υποδοχής Ακουστικών Huawei P Smart

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

  • Εγγύηση : 2 ΕΤΗ
  • Χρόνος επισκευής : 2-4 ΩΡΕΣ

Τιμή

35.48€

με ΦΠΑ (24%)

44€

Δωρεάν παραλαβή & αποστολή με Courier σε όλη την Ελλάδα Δες εδώ >

We are THE FIXERS® Εδώ, Όλα Φτιάχνονται!

Στους THEFIXERS, γνωρίζουμε άριστα τις τεχνικές προδιαγραφές των υποδοχών ακουστικών των Huawei P Smart και έχουμε αναλάβει χιλιάδες επισκευές χαλασμένων υποδοχών ακουστικών των Huawei P Smart.

Οι έμπειροι τεχνικοί των THEFIXERS θα ελέγξουν τη χαλασμένη υποδοχή ακουστικών του Huawei P Smart σας και εφόσον έχει βλάβες όπως δε λειτουργούν καθόλου τα ακουστικά, δεν ακούγεται ο ήχος και στα δύο ακουστικά ή δεν σας ακούνε όταν μιλάτε με τα ακουστικά hands-free, κ.λπ., τότε θα σας ενημερώσουν επιτόπου για το κόστος επισκευής της χωρίς κάποια χρέωση.

Διαθέτουμε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99.1% που μας καθιστά την πιο αποτελεσματική ομάδα τεχνικής υποστήριξης της αγοράς για την επισκευή-αλλαγή της χαλασμένης υποδοχής ακουστικών του Huawei P Smart σας μέσα σε 2-4 ώρες.

Οι άμεσοι χρόνοι παράδοσης (2-4 ώρες), η εξειδίκευση των τεχνικών μας αλλά και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που προσφέρουμε στις περισσότερες από τις επισκευές, μας καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή της αγοράς για την επισκευή της χαλασμένης υποδοχής ακουστικών του Huawei P Smart.

Βράχηκε το iPhone; Ράγισε η οθόνη του Tablet; Έπεσε κάτω το Laptop; Χάλασε το Smartphone; Το iMac τρέχει αργά; Χάσατε όλα τα δεδομένα από το PC; Υπάρχουν στιγμές, που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Εμείς σηκώνουμε τα μανίκια…

Στους FIXERS ειδικευόμαστε στις επισκευές κινητών, iPhone και Smartphone, και στο service Laptop, MacBook, iMac, Tablet, iPod και PC. Το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό θα βρει άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επισκευή γίνεται επιτόπου, μπροστά στα μάτια σας, σε ένα υπερσύγχρονο Lab, με εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας και ασφάλειας, με τα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα και μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας.

Επιπλέον διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για κάθε σας ανάγκη και κάθε στιλ, σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ποιοτικές refurbished συσκευές αλλα και εξειδικευμένες λύσεις για την επιχείρηση και το σπίτι..