Έπεσε το iPhone σου στο νερό? Μάθε τι πρέπει να κάνεις άμεσα!

Επισκευή iPhone TheFixers

Μια απότομη κίνηση και το καινούριο σου iPhone «κολυμπάει» στο νερό. Ακούγεται σα σενάριο ταινίας τρόμου αλλά μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ο κίνδυνος να βραχεί το Apple smartphone σου είναι ένας από τους σημαντικότερους και ο χειρισμός του απαιτεί ταχύτητα και ψυχραιμία.

Βήμα πρώτο:
Αν πέσει νερό στο iPhone σου απενεργοποίησε αμέσως τη συσκευή. Έτσι θα αποφύγεις πιθανό βραχυκύκλωμα και θα σώσεις το κινητό σου από τα χειρότερα. Είναι λογικό να σκεφτείς να ανοίξεις το κινητό σου μετά από λίγη ώρα για να δεις αν λειτουργεί. Απλά ξέχασέ το! Αν το νερό έχει συσσωρευτεί στη μητρική πλακέτα, κατά την επανεκκίνηση το βραχυκύκλωμα είναι σίγουρο!

Βήμα Δεύτερο:

Αφαίρεσε την προστατευτική θήκη του iPhone ώστε να μη συγκρατεί υγρασία η οποία απορροφάται από τη συσκευή. Κάνε το ίδιο και με την προστατευτική μεμβράνη ή το τζαμάκι της οθόνης.

Βήμα Τρίτο:

Απομάκρυνε τα αξεσουάρ όπως τα ακουστικά ή το καλώδιο του φορτιστή καθώς αυτά μπορεί να εμποδίζουν τις εξόδους του νερού. Στη συνέχεια προσπάθησε να απομακρύνεις το νερό όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς. Χρησιμοποίησε απορροφητικό χαρτί ή ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδια.

Προσοχή!

Το επισημάναμε και παραπάνω αλλά δε θα βαρεθούμε να το λέμε. Μην προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε το iPhone σας άμεσα, την ίδια ημέρα. Σύμφωνα με την επίσημη οδηγία της Apple, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2 ημέρες για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση είναι να επισκεφθείτε το συντομότερο ένα κατάστημα μας που ειδικεύεται στο service κινητών τηλεφώνων. Εκεί ένας έμπειρος τεχνικός θα κάνει την ακριβή διάγνωση και θα επαναφέρει το iPhone σε πλήρη λειτουργία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME