Η μπαταρία του Samsung Galaxy έχει χαλάσει, τι να κάνω?

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Κάτι δεν πάει καλά με τη μπαταρία του Samsung Galaxy κινητού, αφού αργεί να φορτίσει, μπορεί να κλείσει στα καλά καθούμενα ενώ τη φόρτισες πριν από λίγο ή πιάνεις τον εαυτό σου συνέχεια να αναζητά πρίζα για να φορτίσεις το κινητό σου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εάν για πρώτη φορά το κινητό σου δε μπορεί να φορτίσει ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Το restart κάνει θαύματα! Το ακούς συχνά από τους τεχνικούς και πίστεψέ μας «πιάνει». Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στη συσκευή σου μήπως η βλάβη οφείλεται σε ένα παροδικό «κόλλημα».
  • Άλλαξε φορτιστή. Τσέκαρε το φορτιστή σου και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις έναν εφεδρικό ή power bank για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι αυτός το πρόβλημα. Επίσης, προσπάθησε να φορτίσεις το κινητό σου από υπολογιστή και όχι σε πρίζα. Αν από τον υπολογιστή φορτίζει κανονικά, τότε το πρόβλημα βρίσκεται στον αντάπτορα.
  • Έλεγξε τη θύρα φόρτισης: Σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη θύρα USB. Απομάκρυνε σκόνη, χνούδια και σκουπίδια απλά φυσώντας τη και χωρίς να χρησιμοποιήσεις αιχμηρά αντικείμενα που ίσως προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.

Αν τα δοκίμασες όλα μάταια, το πιο πιθανό είναι ότι η μπαταρία του Samsung Galaxy κινητού σου σε «αποχαιρέτησε» είτε λόγω υγρασίας είτε εξαιτίας παλαιότητας και κακής χρήσης. Ωστόσο για αυτό έχουμε τη λύση. Η αντικατάσταση της μπαταρίας γίνεται από έναν έμπειρο τεχνικό μας άμεσα, αξιόπιστα και σε πολύ προσιτή τιμή.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME