Σου έσπασε η οθόνη του Huawei κινητού σου?

Επισκευή Huawei TheFixers

Έσπασε η οθόνη του Huawei κινητού σου. Και τώρα; Η σπασμένη ή χαλασμένη οθόνη του κινητού είναι κάτι που σίγουρα εύχεσαι να μην αντικρίσεις. Επειδή όμως ατυχήματα συμβαίνουν καλό θα είναι να γνωρίζεις ποια είναι τα λειτουργικά προβλήματα, εκτός από τα αισθητικά, που επιφέρει μια γερή πτώση.

Εάν εξακολουθείς να χρησιμοποιείς το smartphone σου με ραγισμένη την οθόνη επιτρέπεις να περάσουν στο εσωτερικό του σκόνη, υγρασία και μικροσκοπικά σκουπίδια που μπορεί να προκαλέσουν πολύ πιο σοβαρή ζημιά στο λειτουργικό του Huawei σου. Η οθόνη εκτός από το ότι σου επιτρέπει να βλέπεις βίντεο, να πραγματοποιείς κλήσεις, να βγάζεις φωτογραφίες και να χρησιμοποιείς όλα τα app του κινητού σου, λειτουργεί επίσης και σαν προστατευτική ασπίδα ενάντια σε όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την καλή λειτουργία του.

Και αν αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να ανιχνεύσεις με την πρώτη ματιά, σίγουρα μια ή περισσότερες ρωγμές δε σου αφήνουν πολλά περιθώρια να απολαύσεις όλες εκείνες τις δυνατότητες που σου δίνει καθημερινά το κινητό σου. Δυσκολεύεσαι να διαβάσεις τα μηνύματά σου, δεν εντοπίζεις όλες τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες και δεν απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου βίντεο.

Τι μπορείς να κάνεις; Φέρε μας το Huawei κινητό σου και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα αντικαταστήσει άμεσα και με χαμηλό κόστος την οθόνη σου για να έχεις στα χέρια σου το τηλέφωνό σου σαν καινούριο!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME