Χάλασε η οθόνη του Samsung Galaxy μου? Πόσο θα μου κοστίσει να την επισκευάσω?

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Πολύς λόγος έχει γίνει για την οθόνη του Samsung Galaxy. Όσο πιο πολύ υπερέχει τεχνολογικά τόσο πιο επιρρεπής είναι στο να σπάσει μετά από πτώση του κινητού ή μετά από χτύπημα. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι μπορεί να ραγίσει ή να σπάσει αλλά και ότι μπορεί να προκαλέσει σημαντικά λειτουργικά ζητήματα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην αφήσεις για πολύ καιρό σπασμένη την οθόνη του Samsung Galaxy κινητού σου. Αν δεν την αντικαταστήσεις άμεσα είναι πιθανό να επηρεαστεί η ικανότητα του touch screen και να μην ανταποκρίνεται στην εντολή των δακτύλων σου ή υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς. Επιπλέον το σπάσιμο της οθόνης ακυρώνει αυτόματα τη λειτουργία water-resistant.

Όλα αυτά σου ακούγονται δραματικά, ειδικά αν έκανες θυσίες για να αποκτήσεις το Samsung Galaxy που τόσο επιθυμούσες. Ευτυχώς για εσένα τα πράγματα είναι απλά. Φέρε μας το κινητό σου άμεσα και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα επισκευάσει τη σπασμένη οθόνη του, με γνήσια ανταλλακτικά και στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME