Μου έπεσε νερό στο Samsung Galaxy μου; Είναι πια άχρηστο?

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Μια απότομη κίνηση και…η Samsung Galaxy συσκευή σου βρέθηκε να κολυμπάει στο νερό! Μην πανικοβάλλεσαι και δράσε γρήγορα ώστε να αποφύγεις την οξείδωση στη μητρική πλακέτα του αγαπημένου σου smartphone.

Αν πέσει νερό στο τηλέφωνό σου κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Μη χάνεις χρόνο και απενεργοποίησε αμέσως τη συσκευή σου. Απομάκρυνε το Samsung Galaxy από το νερό και σκούπισε το με ένα απορροφητικό χαρτί ή με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδια. Άφησε το να στεγνώσει φυσικά και μη χρησιμοποιήσεις πηγές θερμότητας όπως το σεσουάρ μαλλιών που μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση.

Όσο και αν έχεις αγωνία για να δεις αν λειτουργεί μην το ενεργοποιήσεις. Πήγαινε τη συσκευή σου σε ένα κατάστημα μας όσο πιο άμεσα μπορείς. Τα καλά νέα είναι πως αν ακολουθήσεις τις παραπάνω οδηγίες έχεις πολλές πιθανότητες να ανακτήσεις τη συσκευή σου χωρίς σοβαρές απώλειες. Έχε υπόψη σου πως το 90% των κινητών που βράχηκαν σε γλυκό νερό μπορεί να επισκευαστεί. Αντίστοιχα, το ποσοστό των κινητών που βράχηκαν στη θάλασσα φτάνει το 70%.

Αν και εσύ τα «έκανες μούσκεμα» με το Samsung Galaxy κινητό σου, δεν έχεις παρά να το εμπιστευτείς στα έμπειρα χέρια ενός τεχνικού μας. Εκείνος, μετά τον απαραίτητο έλεγχο, θα επισκευάσει τη συσκευή σου στο συντομότερο χρονικό διάστημα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME