Τι πρέπει να κάνω αν το Huawei μου έπεσε στο νερό;

Επισκευή Huawei TheFixers

Αυτή είναι μια απάντηση που καλό θα είναι να έχεις διαβάσει προτού σου συμβεί «το μοιραίο»! Και αυτό γιατί αν πέσει νερό στο Huawei σου θα πρέπει να δράσεις γρήγορα για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μην επηρεαστεί η μητρική πλακέτα η οποία μετά την επαφή με το νερό κινδυνεύει από την οξείδωση. Για να προλάβεις τη ζημιά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις αμέσως το Huawei smartphone σου. Αν το αφήσεις ανοιχτό ή αν το ανοίξεις μετά από κάποια ώρα για να τσεκάρεις αν έχουν επηρεαστεί οι λειτουργίες του ενδεχομένως να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά.

Αν η συσκευή σου το επιτρέπει αφαίρεσε τη μπαταρία προκειμένου να αποφύγεις πιθανό βραχυκύκλωμα. Στη συνέχεια σκούπισε το κινητό με ένα απορροφητικό χαρτί και τύλιξε το με επιπλέον χαρτί ώστε να απομακρύνεις όσο γίνεται την υγρασία. ΜΗΝ αφήσεις το Huawei σου να στεγνώσει πάνω σε πηγές θερμότητας όπως το καλοριφέρ, στον ήλιο και μη δοκιμάσεις να το στεγνώσεις με το σεσουάρ των μαλλιών. Όλα τα παραπάνω μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση και να καταστρέψουν ολοσχερώς το smartphone σου.

Αν επιχειρήσεις να το ανοίξεις μετά από κάποιες ώρες, τα άλατα θα συνεχίσουν να διαβρώνουν ζωτικά εξαρτήματα με αποτέλεσμα να τα καταστρέψουν. Η σωστή κίνηση είναι να πας το κινητό σου σε ένα κατάστημα που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, αξιόπιστα ανταλλακτικά αλλά και έμπειρους τεχνικούς που θα αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό τη βλάβη.

Συμπερασματικά, αν το Huawei σου πέσει στο νερό, απενεργοποίησε αμέσως τη συσκευή σου, απομάκρυνε όσο καλύτερα μπορείς το νερό με απορροφητικό χαρτί και σπεύσε σε ένα τεχνικό μας για να επιληφθεί της κατάστασης.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME