Το iPhone μου έβγαλε μήνυμα No Sim!! Τι πρέπει να κάνω?

Επισκευή iPhone TheFixers

Πόσοι γνωρίζετε τι είναι ο αναγνώστης SIM (sim card reader) του iPhone και ποια είναι η χρησιμότητά του για την καλή λειτουργία της συσκευής σας; Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους, πρόκειται για ένα εξάρτημα το οποίο απαρτίζεται από έξι διαφορετικές επαφές πάνω στις οποίες εφάπτεται η κάρτα SIM. Είναι φανερό πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα καθώς η κάρτα SIM καθορίζει το σύνολο των λειτουργιών του smartphone σας.

Με το πέρασμα του χρόνου, λόγω καθημερινής χρήσης και φθοράς κάποια από τις επαφές του αναγνώστη SIM ενδέχεται να στραβώσει ή να κοπεί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας και να μη μπορείτε να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα ή να αποθηκεύετε πληροφορίες. Με λίγα λόγια δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας.

Το μήνυμα που εμφανίζεται στη συσκευή σας αν έχει καταστραφεί ο αναγνώστης SIM είναι η ένδειξη «No Sim» ή ότι το τηλέφωνο δε μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι η βλάβη μπορεί να αντιμετωπιστεί με χαμηλό κόστος. Δεν έχετε παρά να φέρετε το iPhone σας σε εμάς και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα το επισκευάσει άμεσα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME