Νέο Κατάστημα στον Κορυδαλλό. Δες εδώ!

Το iPhone μου έβγαλε μήνυμα No Sim!! Τι πρέπει να κάνω?

Επισκευή iPhone TheFixers

Πόσοι γνωρίζετε τι είναι ο αναγνώστης SIM (sim card reader) του iPhone και ποια είναι η χρησιμότητά του για την καλή λειτουργία της συσκευής σας; Για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους, πρόκειται για ένα εξάρτημα το οποίο απαρτίζεται από έξι διαφορετικές επαφές πάνω στις οποίες εφάπτεται η κάρτα SIM. Είναι φανερό πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα καθώς η κάρτα SIM καθορίζει το σύνολο των λειτουργιών του smartphone σας.

Με το πέρασμα του χρόνου, λόγω καθημερινής χρήσης και φθοράς κάποια από τις επαφές του αναγνώστη SIM ενδέχεται να στραβώσει ή να κοπεί. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο η συσκευή δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα της κάρτας και να μη μπορείτε να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα ή να αποθηκεύετε πληροφορίες. Με λίγα λόγια δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας.

Το μήνυμα που εμφανίζεται στη συσκευή σας αν έχει καταστραφεί ο αναγνώστης SIM είναι η ένδειξη «No Sim» ή ότι το τηλέφωνο δε μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι η βλάβη μπορεί να αντιμετωπιστεί με χαμηλό κόστος. Δεν έχετε παρά να φέρετε το iPhone σας σε εμάς και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα το επισκευάσει άμεσα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

iPhone
&
Smartphone

iPad
&
Tablet

Macbook
&
Laptop

iMac
&
Desktop

Consoles

Consoles

Motherboard