Η μπαταρία του Huawei μου διαρκεί πολύ λίγο και θέλει συνεχώς φόρτιση!

Επισκευή Huawei TheFixers

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε η μπαταρία του Huawei κινητού σου έχει πρόβλημα. Εάν το smartphone σου σβήνει ξαφνικά χωρίς λόγο ενώ η μπαταρία είναι επαρκώς φορτισμένη ή αν προσπαθείς μάταια να τη φορτίσεις αλλά παραμένει νεκρή και το κινητό σου δεν εκκινεί, τότε αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσεις. Το ίδιο και όταν η μπαταρία «αδειάζει» πολύ γρήγορα και πρέπει να φορτίζεις το κινητό σου δυο ή και περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν το κινητό σου μείνει ξαφνικά από μπαταρία, κάνε επανεκκίνηση. Αν το restart δεν έχει επιτυχία, δοκίμασε να φορτίσεις το Huawei σου με διαφορετικό φορτιστή ή Powerbank. Χρησιμοποίησε επίσης διαφορετικές πηγές φόρτισης, πρίζα ή υπολογιστή, ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει βλάβη στο φορτιστή ή το καλώδιο φόρτισης. Τέλος έλεγξε εάν η θύρα-βάση φόρτισης έχει επηρεαστεί από σκουπιδάκια ή βλάβη που δεν επιτρέπουν να κάνει σωστή επαφή με το Huawei σου.

Εάν τίποτα από όλα αυτά δε συμβαίνει αλλά η μπαταρία σου εξακολουθεί να μη συνεργάζεται ζήτησε τη βοήθεια ενός ειδικού. Σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να λύσεις το πρόβλημα μόνος σου και μη χρησιμοποιήσεις εργαλεία ή αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί να βλάψουν ανεπανόρθωτα τη συσκευή σου.

Αρμόδιος για αυτό είναι ένας έμπειρος και καταρτισμένος τεχνικός που θα λύσει το πρόβλημα άμεσα και με ασφάλεια. Εκείνος θα σε ενημερώσει εάν η μπαταρία σου επισκευάζεται ή χρειάζεται αντικατάσταση.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME