Το Xiaomi μου δε φορτίζει. Είναι η μπαταρία του που έχει πρόβλημα ή ο φορτιστής του?

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Η μπαταρία του Xiaomi είναι ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του. Αν αντιμετωπίζει πρόβλημα θα το αντιληφθείς καθώς μπορεί να κλείσει ξαφνικά ενώ μόλις το φόρτισες ή να παραμένει «νεκρή» ενώ φορτίζεις το κινητό σου  για ώρα.

Πριν απογοητευτείς δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση στο Xiaomi κινητό σου. Πιθανόν το πρόβλημα να εντοπίζεται στο κουμπί on/off. Επίσης περίμενε μερικά λεπτά ακόμα, μήπως η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανέλθει.

Επιπλέον τσέκαρε το φορτιστή σου αλλά και την πηγή φόρτισης. Άλλαξε φορτιστή ή power bank, άλλαξε πρίζα ή προσπάθησε να φορτίσεις το Xiaomi smartphone σου σε υπολογιστή.

Αφού σιγουρευτείς ότι ο φορτιστής σου δεν ευθύνεται, έλεγξε τη θύρα USB μήπως έχει στραβώσει ή έχει μαζέψει σκόνη, χνούδια ή σκουπιδάκια και εμποδίζει τη φόρτιση.

Αν μετά από όλα αυτά το πρόβλημα παραμένει, τότε προφανώς η μπαταρία έχει βλάβη. Ένας καταρτισμένος τεχνικός μας θα κάνει τη διάγνωση και θα σε ενημερώσει με λεπτομέρειες για τη ζημιά, το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης και το χρόνο παράδοσης.

Επικοινώνησε άμεσα με έναν έμπειρο τεχνικό της ομάδας μας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME