Το Xiaomi κινητό μου έπεσε στο νερό. Μπορώ να το «σώσω ή να αγοράσω καινούριο;

Επισκευή iPhone TheFixers

Έπεσε νερό στο Xiaomi σου; Ψυχραιμία! Μπορείς να το σώσεις αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Δράσε άμεσα

Αντιμετώπισε τη «συμφορά» γρήγορα. Κάθε λεπτό μετράει αφού υπάρχει περίπτωση το νερό να περάσει στα εξαρτήματα του Xiaomi σου και να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και οξείδωση στη μητρική πλακέτα. Μείνε ψύχραιμος/η και απενεργοποίησε αμέσως το κινητό σου. Αν το μοντέλο σου το επιτρέπει αφαίρεσε τη μπαταρία από τη συσκευή.

Στέγνωσε το με προσοχή

Στέγνωσε το κινητό σου χρησιμοποιώντας απορροφητικό χαρτί για να το σκουπίσεις και να μαζέψεις όσο περισσότερο νερό μπορείς. Σε καμία περίπτωση μην αποπειραθείς να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι ή άλλη πηγή θερμότητας που μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση και τότε να το ξεχάσεις για πάντα!

Μην το ανοίξεις

Είναι λογικό να σε τρώει η αγωνία αλλά ΜΗΝ προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις το κινητό σου και μη σου περάσει καν η σκέψη να το φορτίσεις.

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρεις διάφορες «μαγικές» λύσεις όπως το να βάλεις το κινητό σου στο ρύζι ή να το αφήσεις στον ήλιο κ.λπ. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι δόκιμο. Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ένας εξειδικευμένος στα κινητά Xiaomi τεχνικός μας. Εκείνος θα δει το smartphone σου και θα σου δώσει τη σίγουρη λύση.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME