Ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να καθαρίσω το iPhone μου;

Επισκευή iPhone TheFixers

Το iPhone σου εκτός από τηλέφωνο είναι εργαλείο δουλειάς αλλά και μέσο διασκέδασης και επικοινωνίας. Λογικό είναι να μην πας πουθενά χωρίς αυτό. Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς τόσο μεγαλύτερη είναι και η ανάγκη για τον καθαρισμό του.

Τα νεότερα μοντέλα iPhone όπως τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, είναι κατασκευασμένα από ανάγλυφο γυαλί το οποίο μπορεί να προσφέρει εξαιρετική εμφάνιση ωστόσο συγκεντρώνει σωματίδια όταν βρίσκεται στην τσάντα ή την τσέπη σου. Αυτά τα σωματίδια μπορεί να μοιάζουν με γρατζουνιές στην πραγματικότητα όμως είναι «βρωμιά» που μπορεί να αφαιρεθεί με προσεκτικό καθάρισμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παλαιότερα μοντέλα τα οποία είναι εκτεθειμένα στη σκόνη, την υγρασία και στα βακτήρια που βρίσκονται σε πολλές επιφάνειες.

Τα κοινά καθαριστικά προϊόντα μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη φθορά στο iPhone και να επηρεάσουν τη λειτουργία του. Δες παρακάτω χρήσιμες οδηγίες για το πώς θα καθαρίσεις σωστά το Apple iPhone σου χωρίς να προκαλέσεις οποιαδήποτε ζημιά.

  • Αποσύνδεσε το καλώδιο φόρτισης και των ακουστικών και απενεργοποίησε το smartphone
  • Χρησιμοποίησε ένα ελαφρώς βρεγμένο μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδια (όπως αυτά των γυαλιών) και καθάρισε το smartphone σου με απαλές, προσεκτικές κινήσεις
  • Πρόσεξε να μην περάσει υγρασία από τις θύρες usb, την κάμερα ή το ηχείο
  • Όπως προαναφέραμε μην χρησιμοποιήσεις κοινά καθαριστικά αφού το iPhone διαθέτει ελαιοφοβική και ελαιοαπωθητική επίστρωση η οποία μπορεί να επηρεαστεί.
close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME