Καθαρίστε σωστά την οθόνη του iPhone

Επισκευή iPhone TheFixers

Το γνωρίζατε ότι μια από τις επιφάνειες με τα περισσότερα μικρόβια είναι η οθόνη του κινητού; Εκτός από τις προφανείς δαχτυλιές, τη βρωμιά και τη σκόνη, στην οθόνη συσσωρεύονται και πολλοί «αόρατοι εχθροί». Για αυτό επιβάλλεται ο τακτικός καθαρισμός της οθόνης του iPhone.

Για να καθαρίσετε σωστά την οθόνη χωρίς να προκαλέσετε γρατζουνιές και φθορά, αφαιρέστε τα ακουστικά ή το φορτιστή και απενεργοποιήστε τη συσκευή. Αφαιρέστε την προστατευτική θήκη και καθαρίστε και αυτή.

Με ένα μαλακό πανί με μικροϊνες που δεν αφήνει χνούδια καθαρίστε με προσεκτικές κινήσεις την οθόνη. Μην καθαρίζετε το iPhone με τα ρούχα σας αφού μπορεί να προκαλέσουν γρατζουνιές. Επίσης μη χρησιμοποιείτε κοινά καθαριστικά τα οποία συχνά περιέχουν διαλύτες, οινόπνευμα, αμμωνία και αλκοόλ. Όλα τα παραπάνω μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη φθορά. Λίγο νερό και ένα νωπό πανί αρκούν.

Εκτός από την οθόνη μπορείτε με προσοχή να καθαρίσετε και τη θύρα Usb από τη σκόνη και τα χνούδια. Φυσήξτε απλά στην υποδοχή και αποφύγετε υγρά και αιχμηρά αντικείμενα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME