Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις το Samsung κινητό σου

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Το Samsung smartphone εκτός από ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας μπορεί να αποδειχθεί και μια επικίνδυνη εστία μικροβίων. Πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν μάλιστα πως ο ίδιος αριθμός βακτηρίων που βρέθηκαν σε άπλυτα πιάτα υπήρχε επίσης και σε συσκευές κινητών τηλεφώνων. Ο συχνός καθαρισμός λοιπόν είναι επιβεβλημένος. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά.

Αρχικά, λαμβάνοντας υπόψη πως τα περισσότερα βακτήρια φτάνουν στην οθόνη του κινητού από τα δάχτυλά μας, καλό θα είναι να πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας αλλά και να μην ακουμπάμε το smartphone κοντά σε τραπέζι με φαγητό, βρώμικες ή μολυσμένες επιφάνειες κ.λπ.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίσουμε τη συσκευή μας είναι τα ειδικά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού τα οποία απομακρύνουν σκόνη και βρωμιά και αφήνουν ευχάριστο άρωμα. Θα πρέπει ωστόσο να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις θύρες usb, το μικρόφωνο και τα ηχεία, ώστε να μην περάσει υγρασία.

Αν και τα περισσότερα μοντέλα όπως το Samsung Galaxy S7/S8 διαθέτουν πιστοποίηση για αντοχή στη σκόνη, καλό θα είναι να πραγματοποιούνται συχνοί καθαρισμοί όχι μόνο για την καλή λειτουργία του τηλεφώνου αλλά πρωτίστως για την υγεία.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME