Tips για να καθαρίστε εύκολα και γρήγορα τις «έξυπνες» συσκευές σας

Επισκευή iPhone TheFixers

Οι smart συσκευές έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας για να μας διευκολύνουν και να κάνουν τη ζωή μας ακόμα πιο άνετη. Για να μπορέσουμε να τις διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα πρέπει να φερθούμε και εμείς εξίσου «έξυπνα». Δείτε παρακάτω θαύματα που μπορείτε να κάνειτε με απλά αντικείμενα:

  1. Ρολό καθαρισμού ρούχων
    Χρησιμοποιήστε το ρολό για τον καθαρισμό των ρούχων από τα χνούδια για να απομακρύνετε σκόνη και βρωμιά από τα ηχεία του υπολογιστή. Απλά περάστε το ρολό πάνω από τα ηχεία και όλη η σκόνη θα μείνει εκεί!
  2. Οδοντόβουρτσα
    Μη βιαστείτε να πετάξετε τη χρησιμοποιημένη οδοντόβουρτσα. Χρησιμοποιήστε τη (στεγνή) για να καθαρίσετε τα ακουστικά του κινητού τηλεφώνου χωρίς να προκαλέσετε φθορά. Με την οδοντόβουρτσα μπορείτε ακόμα να καθαρίσετε τα κουμπιά από το κινητό ή τον υπολογιστή σας καθώς και την υποδοχή της κάρτας SIM.
  3. Γόμα μολυβιού
    Αν έχετε προσπαθήσει να καθαρίσετε ηλεκτρικά καλώδια με υγρά που περιέχουν οινόπνευμα τότε θα έχετε πιθανότατα διαπιστώσει πως το οινόπνευμα τα κάνει να «κολλάνε» επηρεάζοντας τη λειτουργία της συσκευής. Ένας έξυπνος τρόπος καθαρισμού μας έρχεται από τα… θρανία! Μια κοινή γομολάστιχα θα απομακρύνει όλη τη βρωμιά από τα καλώδια με ασφάλεια.
  4. Κολλητική ταινία
    Η κολλητική ταινία απομακρύνει με μια μόνο κίνηση όλη τη σκόνη και τη βρωμιά από κάθε πληκτρολόγιο.
  5. Πανί από μικροϊνες
    Ένα ειδικό πανί από μικροϊνες το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για τον καθαρισμό επιφανειών είναι ό,τι καλύτερο για να καθαρίσετε την οθόνη σας. Σε αντίθεση με χαρτί ή άλλο ύφασμα καθαρίζει χωρίς να αφήνει χνούδια και χωρίς να προκαλεί γρατζουνιές.
  6. Φίλτρα καφέ
    Είχατε ποτέ σκεφτεί να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή σας με ένα βρεγμένο φίλτρο καφέ; Κι όμως αυτό το συνηθισμένο υλικό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό αφού δεν αφήνει γρατζουνιές και μαζεύει τέλεια τη σκόνη.
close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME