Νέα Καταστήματα σε Κηφισιά, Κορυδαλλό και Πειραιά!

Πως θα γλιτώσω τον υπολογιστή μου από ιούς;

Επισκευή Laptop TheFixers

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, οι gamers και όσοι επισκέπτονται πολλαπλά sites είναι πιθανό να πέσουν θύματα ιών. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει διαδεδομένη ενημέρωση του κοινού σε θέματα ασφαλείας.

Αν ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό, είναι πιθανό να παρακολουθούνται οι κινήσεις σας ακόμα και να διαγραφούν σημαντικά αρχεία. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μαρτυρούν ότι έχετε κολλήσει ιό είναι τα ακόλουθα:

  • Ο υπολογιστής σας γίνεται υπερβολικά αργός και «κολλάει» συχνά
  • Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης ή της επανεκκίνησης του υπολογιστή εκτελούνται προγράμματα που δεν έχουν εγκατασταθεί από εσάς
  • Μπορεί να λάβετε ένα e-mail στο οποίο επισυνάπτεται ένα αρχείο με ασυνήθιστη ονομασία. Όταν ανοίγετε το συγκεκριμένο αρχείο, εμφανίζονται παράξενα παράθυρα διαλόγου
  • Σας εμφανίζονται άσχετες διαφημίσεις σε αναδυόμενα παράθυρα τις οποίες δε μπορείτε να κλείσετε.

Για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας απειλείται από κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα και για να διορθώσετε έγκαιρα όποια ζημιά έχει προκληθεί εμπιστευθείτε τον στα χέρια των THEFIXERS. Η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας θα απομακρύνει αποτελεσματικά οποιοδήποτε ιό από το Laptop ή το pc σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME