Σπασμένη οθόνη στο tablet. Με συμφέρει να την επισκευάσω;

Επισκευή ipad TheFixers

Πολλοί από τους κατόχους tablet έρχονται αντιμέτωποι με μικρά ατυχήματα και πτώσεις που μπορεί να προκαλέσουν μια σπασμένη οθόνη. Ακόμα και σε αυτή την κατάσταση εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το αγαπημένο τους gadget με κίνδυνο αφενός να τραυματίσουν τα δάχτυλα τους και αφετέρου να προκαλέσουν σημαντική φθορά στο tablet. Συνεπώς, η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι θετική. Σε κάθε περίπτωση συμφέρει  η επισκευή ή αντικατάσταση της οθόνης.

Μπροστά λοιπόν στο δίλημμα για αντικατάσταση ή αγορά νέου Tablet, η επισκευή της σπασμένης οθόνης είναι από κάθε άποψη η πιο συμφέρουσα λύση. Με τον τρόπο αυτό  θα γλιτώσετε τα έξοδα αγοράς καινούριου αλλά τη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων από τη μια συσκευή στην άλλη. Εφόσον το tablet είναι λειτουργικό και έχει ακόμα «πολλά να δώσει» αντικαταστήστε την οθόνη του και εξακολουθήστε  να το χρησιμοποιείται στην καθημερινότητά σας.

Επισκεφθείτε το κοντινότερό σας κατάστημα THEFIXERS ή στείλτε μας το tablet  σας και θα αντικαταστήσουμε την σπασμένη του οθόνη άμεσα και στην πιο χαμηλή τιμή της  αγοράς!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME