Πως θα προφυλάξω το tablet μου από ιούς;

Επισκευή iPhone TheFixers

Το κακόβουλο λογισμικό, που αποκαλούμε συνήθως «ιούς», δεν πλήττει μόνο τους υπολογιστές αλλά και τα tablets και τα smartphones. Από οποιαδήποτε συσκευή και αν μπούμε σε αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες κινδυνεύουμε να κολλήσουμε ιούς που επιτίθενται στις συσκευές μας και επηρεάζουν την καλή λειτουργία τους.

Αν το tablet σου έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό, είναι πιθανόν να διαγραφούν από αυτό ή να καταστραφούν σημαντικά αρχεία, ή ακόμα και να διαγραφούν όλα τα δεδομένα από το σκληρό του δίσκο.

Πριν αρχίσουν τα προβλήματα που προκαλούν οι ιοί στο tablet συνήθως παρατηρείται μια σειρά από ενδείξεις που μαρτυρούν ότι έχει προσβληθεί:

  • το tablet σου γίνεται υπερβολικά αργό και «κολλάει» συχνά
  • Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης ή της επανεκκίνησης του tablet σου εκτελούνται προγράμματα που δεν έχουν εγκατασταθεί στις αρχικές ρυθμίσεις
  • Μπορεί να λάβεις ένα ή περισσότερα e-mail στα οποία επισυνάπτονται αρχεία με περίεργη ονομασία, ενώ όταν τα ανοίγεις εμφανίζονται παράξενα παράθυρα διαλόγου
  • Εμφανίζονται άσχετες διαφημίσεις σε αναδυόμενα παράθυρα τις οποίες δε μπορείς να κλείσεις

Ακόμα όμως κι αν το tablet σου απειλείται από κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα, οι ΤΗΕFIXERS είναι εδώ για εσένα. Εμπιστευθείτε το στα έμπειρα χέρια τους κι εκείνοι θα ανακτήσουν τα χαμένα σας αρχεία, θα απομακρύνουν αποτελεσματικά οποιοδήποτε ιό από το tablet και θα φροντίσουν ώστε να το προστατέψουν από μελλοντικές επιθέσεις.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME