Χάλασε το βύσμα φόρτισης στο tablet μου. Τι πρέπει να κάνω;

Επισκευή Huawei TheFixers

Τα περισσότερα tablet της αγοράς, με εξαίρεση εκείνα της Apple, διαθέτουν το ίδιο βύσμα φόρτισης (micro usb type b). To βύσμα αυτό μετά από καιρό είναι πιθανό να χαλάσει. Οι βασικές αιτίες για τη φθορά του micro usb βύσματος είναι τα σκουπίδια και η σκόνη που συσσωρεύονται στο βύσμα, η μη συνετή χρήση και οι απότομες κινήσεις και πιέσεις καθώς επίσης και η εφαρμογή διαφορετικών καλωδίων.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε όταν χαλάσει το βύσμα φόρτισης του tablet

Τα κακά νέα είναι ότι δεν έχουμε πολλές επιλογές. Τα καλά νέα ωστόσο είναι πως μπορεί να αντικατασταθεί και μάλιστα με πολύ μικρό κόστος. Η αντικατάσταση στο βύσμα φόρτισης είναι λοιπόν αναγκαία. Για τη συγκεκριμένη επισκευή απαιτείται λεπτός χειρισμός και αποσυναρμολόγηση του tablet, συνεπώς θα πρέπει να εμπιστευθείτε έναν εξειδικευμένο τεχνικό και να μην επιχειρήσετε να το επισκευάσετε μόνοι σας.

H έμπειρη ομάδα τεχνικών THE FIXERS γνωρίζει όλες τις νέες τεχνολογίες των tablet και έτσι μπορεί να επισκευάσει το βύσμα άμεσα, αξιόπιστα και με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας, όπως πάντα στις πιο χαμηλές τιμές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME