Φήμες λένε ότι…. Το iPhone 12 δε θα περιέχει ακουστικά στο βασικό πακέτο αγοράς. Ο χρόνος θα δείξει….

Επισκευή iPhone TheFixers

Η αύξηση στις πωλήσεις των AirPods οδήγησε την Apple στην απόφαση να μην ενσωματώνει πλέον ακουστικά στο βασικό πακέτο αγοράς των flagship smartphone της, με αφετηρία το νέο iPhone 12.

Μέχρι στιγμής, δλδ ακόμα και στο μοντέλο iPhone 11, οι fan των Apple iPhone έβρισκαν στο πολυπόθητο κουτί με το αγαπημένο τους τηλέφωνο ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά τα οποία χρησιμοποιούσαν στις κλήσεις ομιλίας και video ή για να ακούν την αγαπημένη τους μουσική και να παρακολουθούν ταινίες από ψηφιακές πλατφόρμες. Ωστόσο, μετά την «αδυναμία» που έδειξαν οι χρήστες στα ασύρματα ακουστικά (AirPods) πλήθυναν οι φήμες για κατάργηση των δωρεάν EarPods στα επόμενα μοντέλα iPhone. Η είδηση πλέον επιβεβαιώθηκε!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο μοντέλο iPhone 7 στο οποίο καταργήθηκε η θύρα audio jack και τα ακουστικά του είχαν lightning κατάληξη.

Αν αναλογιστεί κανείς το πόσο δημοφιλή είναι τα πρακτικά AirPods σήμερα, μπορεί να συμπεράνει ότι η απόφαση αυτή της Apple μπορεί να οδηγήσει πρακτικά στην κατάργηση των συμβατικών ακουστικών με καλώδιο.

Μέχρι τότε, οι «Apple addicted» δεν έχουν παρά να περιμένουν τα νέα AirPods Studio, το επόμενο μοντέλο ασύρματων ακουστικών.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME