Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Samsung Galaxy Fold 2;

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Το Unpacked 2020, το event της Samsung, που περιμένουν κάθε χρόνο οι φανατικοί της τεχνολογίας, οι δημοσιογράφοι και οι καταναλωτές, έρχεται σε περίπου τρεις μήνες. Εκεί αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα σειρά Note 20 αλλά και τα πολυαναμενόμενα foldable smartphones.

Οι πηγές ωστόσο αναφέρουν πως δε θα τα δούμε άμεσα στην κυκλοφορία αφού η Samsung δεν έχει τελειοποιήσει ακόμα το στάδιο του bootloader του Galaxy Fold 2. Αντίθετα με το software του Galaxy Fold 2, οι builds των Galaxy Note 20 είναι πανέτοιμες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι δυο συσκευές θα έχουν αρκετό διάστημα διαφορά στις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Επιπλέον η παραγωγή του Galaxy Fold 2 αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου, άρα θα είναι διαθέσιμο προς πώληση τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και πάλι για περιορισμένο αριθμό συσκευών. Τη θεωρία αυτή ενισχύει το γεγονός ότι η παραγωγή των Ultra Thin Glass που η εταιρεία θέλει να ενσωματώσει στο Galaxy Fold 2 είναι ήδη αρκετά περιορισμένη.

Όσο για το Galaxy Z Flip; Η νέα συσκευή θα είναι σαφώς πιο προσιτή οικονομικά, ενώ θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και ανανεωμένο chip Snapdragon 865.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME