Το Facebook «καθαρίζει» το παρελθόν σου.

Επισκευή iPhone TheFixers

To Facebook μετρά ήδη 16 χρόνια από τη μέρα που λανσάρεται για πρώτη φορά στο διαδίκτυο. Μαζί με τη δημοφιλή εφαρμογή μεγάλωσαν και οι χρήστες του, οι οποίοι δεν είναι πλέον έφηβοι και μπορεί να έχουν μετανιώσει για παλαιότερες αναρτήσεις τους.

Για το λόγο αυτό το Facebook ετοιμάζει ένα νέο εργαλείο, το Manage Activity, μέσα από το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να αρχειοθετούν παλαιότερες δημοσιεύσεις ώστε να μη μπορούν να εμφανίζονται πλέον δημόσια σε όλους. Ειδικότερα, θα μπορούν να τις «εξαφανίσουν», να τις κρατήσουν αλλά να μπορούν να τις βλέπουν μόνο οι ίδιοι ή να τις διαγράψουν. Στην τελευταία περίπτωση, οι αναρτήσεις θα μένουν για 30 ημέρες στον κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια θα διαγράφονται οριστικά.

Η δυνατότητα διαγραφής ή απόκρυψης από το χρονολόγιο υπάρχει βέβαια και τώρα αλλά είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί χειροκίνητα. Το Manage Activity θα προσφέρει μια σειρά από εργαλεία αναζήτησης και φίλτρα τα οποία θα κάνουν το «ξεκαθάρισμα» εύκολο χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ατελείωτο scroll down.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στο Facebook Lite και πολύ σύντομα θα ενταχθεί στην εφαρμογή του Facebook για κινητά. Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί και στην desktop εφαρμογή.

Δες στο παρακάτω βίντεο αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα λειτουργεί το Manage Activity του Facebook.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME