Μάρτιν Σκορτσέζε και Apple δημιουργούν τη νέα ταινία-σταθμό

Επισκευή iPhone TheFixers

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε, ετοιμάζει τη νέα του ταινία Killers of the Flower Moon, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Apple. Μετά την περσινή επιτυχία The Irishman για την οποία συνεργάστηκε με το Netflix, ο Σκορτσέζε επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αλλά και στο Apple TV+.

Η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Paramount για να αναλάβει την παραγωγή της νέας ταινίας του Σκορτσέζε για την οποία θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη μιας και ο προϋπολογισμός της ξεπερνά τα 180 εκατ. δολάρια.

Η Paramount θα αναλάβει τη διανομή για την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο ενώ η Apple θα κατοχυρώσει την αποκλειστική μετάδοσή της μέσω της πλατφόρμα της Apple TV+.

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε έχει ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν με την Apple καθώς σκηνοθέτησε απομακρυσμένα, μέσω iChat μία σκηνή από το The Departed αλλά και παλαιότερα μια διαφήμιση για την ψηφιακή βοηθό Siri.

Από την πλευρά της η Apple TV+ ενισχύει τη δραστηριότητά της με μια νέα δυνατή συμφωνία μετά την πρόσφατη απόκτηση των δικαιωμάτων του δράματος Greyhound με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.

Η ταινία Killers of the Flower Moon είναι ένα κοινωνικό δράμα, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα και πραγματεύεται την εξιχνίαση των δολοφονιών των Ινδιάνων του Osage Nation. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών, στις αρχές της δεκαετίας του 1920. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME