Apple iPad: Έρχονται σύντομα πληκτρολόγιο και ποντίκι για το gaming!

Επισκευή iPad TheFixers

Τα περισσότερα μοντέλα iPad της Apple υποστηρίζουν πλέον τη χρήση εξωτερικού πληκτρολογίου και mouse, όμως τα συγκεκριμένα περιφερειακά χρησιμοποιούνται συνήθως από τους χρήστες για πληκτρολόγηση κειμένων, αποστολή email ή περιήγηση στο διαδίκτυο. Τώρα όμως η Apple, φέρνει πληκτρολόγιο και ποντίκι για τους λάτρεις του gaming!

Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια στο iPad επιτρέπουν χειριστήρια οθόνης και χειριστήρια παιχνιδιών. Η νέα ενημέρωση iPadOS 14 κρύβει μια έκπληξη αφού θα επιτρέπει στους κατόχους iPad να χρησιμοποιούν τόσο το ποντίκι όσο και το πληκτρολόγιό τους για να παίξουν.

Και πάλι βέβαια το πάνω χέρι έχουν οι προγραμματιστές! Η υποστήριξη πληκτρολογίου και mouse θα εξαρτηθεί από το αν εκείνοι θα επιλέξουν να κάνουν τα παιχνίδια συμβατά με τα συγκεκριμένα αξεσουάρ. Θα κάνουν άραγε τη χάρη στους ορκισμένους gamers; Ήδη οι περισσότεροι προτιμούν να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο και ποντίκι για παιχνίδια όπως το FPS. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα αντιδράσει η βιομηχανία του gaming και πως θα αλλάξει η εμπειρία των χρηστών.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME