Το Samsung Galaxy S20 Lite έρχεται τον Οκτώβριο

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Οι fans των smartphones της Samsung ανυπομονούν να βγει στην κυκλοφορία το νέο μοντέλο Galaxy S20 Lite. Μόλις πριν λίγες ημέρες διέρρευσε στο διαδίκτυο ότι η εταιρεία είναι πολύ κοντά στην παραγωγή του ενώ σύμφωνα με το ETNews, το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας το καινούριο προσιτό κινητό τηλέφωνο της σειράς S20 θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το επίσημο όνομα του smartphone, αλλά σύμφωνα με φήμες πρόκειται για το “Galaxy S20 Pen Edition” που προδιαθέτει τους χρήστες ότι θα έχει γραφίδα S-Pen και θα είναι πιο κοντά στη σειρά Galaxy Note.

Σύμφωνα με άλλες μη επιβεβαιωμένες πηγές η Samsung ετοιμάζει το “S20 Fan Edition” ή απλά S20 Lite το οποίο θα κυκλοφορήσει με το One UI 2.5 της Samsung και αναμένεται να λειτουργεί με SoC Snapdragon 865. Ποια θα είναι όμως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του; Αυτό είναι άγνωστο προς το παρόν.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν το νέο smartphone της Samsung να έρχεται στην κυκλοφορία το δεύτερο εξάμηνο του 2020 παράλληλα με τη σειρά Note20 η οποία θα ανακοινωθεί σε ένα περίπου μήνα από τώρα. Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί και η νέα έκδοση του 5G του Z Flip. Τέλος το Σεπτέμβριο αναμένεται η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold 2. Μέχρι τότε…υπομονή!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME