Η Samsung σχεδιάζει νέες θήκες smartphones για να καταπολεμήσει τον Coronavirus

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Στη μάχη κατά του Coronavirus ρίχνεται η Samsung η οποία σχεδίασε μια καινοτόμα αντιμικροβιακή επίστρωση με την οποία θα είναι επενδυμένες οι θήκες των κινητών της τηλεφώνων. Η συγκεκριμένη επίστρωση αποδείχθηκε αποτελεσματική κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αφού εμποδίζει την παραμονή σωματιδίων στην επιφάνεια της θήκης.

Μετά την πρωτοφανή πανδημία, όλο και περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να προσφέρουν στους καταναλωτές αποτελεσματικές λύσεις και προϊόντα που θα τους δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας. Δεδομένου ότι το κινητό τηλέφωνο συγκεντρώνει στην επιφάνειά του πλήθος μικροβίων, μπορεί εύκολα να γίνει μέσο μετάδοσης και του κορωνοϊού μέσω της αφής.

Έτσι, ο τεχνολογικός κολοσσός επένδυσε στην πρόληψη, σχεδιάζοντας τις συγκεκριμένες θήκες οι οποίες εξασφαλίζουν ότι ο ιός και τα βακτήρια δε θα κολλήσουν σε αυτές. Μάλιστα, η Samsung υπέβαλε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την αντιμικροβιακή επίστρωση.

Εμπορικά, η κίνηση αυτή δε θα μπορούσε να βρει καλύτερη χρονική συγκυρία αφού αναμένεται η κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy Note 20. Η ταυτόχρονη κυκλοφορία των προστατευτικών θηκών με την αντιμικροβιακή επίστρωση θα επέφερε σημαντική αύξηση εσόδων για την εταιρεία. Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME