3 Νέα καταστήματα σε Καλλιθέα, Ελληνικό & Κατερίνη !

Η Apple καταργεί τα μη εγκεκριμένα παιχνίδια στο iPhone

Επισκευή iPhone TheFixers

Η Apple, ο μεγαλύτερος τεχνολογικός κολοσσός στις ΗΠΑ, φαίνεται πως έχει κατανοήσει για τα καλά ότι αν θέλει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στην Κίνα, θα πρέπει να συμμορφωθεί πλήρως με τους κανόνες και να μην ανοίξει νέο πόλεμο. Στα πλαίσια της προσπάθειας της για συμμόρφωση με τους νόμους, αποφάσισε να απομακρύνει χιλιάδες εφαρμογές gaming για κινητά από App Store της στην Κίνα. Η κατάργησή τους θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, και αυτό γιατί τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έχουν την έγκριση της κυβέρνησης.

Ήδη από το 2016, πολλά καταστήματα εφαρμογών του Android έχουν συνεργαστεί με τις ρυθμιστικές αρχές της Κίνας, οι οποίες απαιτούν όλα τα παιχνίδια τα οποία κατεβάζουν οι χρήστες επί πληρωμή να υποβάλλονται σε έλεγχο και να παίρνουν τη σχετική άδεια πριν τη δημοσίευσή τους.

Η έγκριση για τη δημοσίευση ενός παιχνιδιού στο iOS είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Μέχρι τώρα οι προγραμματιστές, εκμεταλλευόμενοι το κενό, δημοσίευαν εκ των προτέρων τα παιχνίδια του αναμένοντας την έγκριση, αυτό όμως πια παύει να ισχύει. Μόλις πριν λίγους μήνες, η Apple ενημέρωσε τους προγραμματιστές iOS, ότι πρέπει να περιμένουν έγκριση για τα παιχνίδια τους, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για επιβολή κυρώσεων.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια σχετική επίσημη ενημέρωση.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME