Το Black Friday Ξεκίνησε!

Η Xiaomi διόρθωσε το πρόβλημα του Mi A3 αλλά οι χρήστες δεν είναι χαρούμενοι

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Η Xiaomi ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με ένα λειτουργικό πρόβλημα στα μοντέλα της Mi A3. Η δυσλειτουργία αφορούσε ορισμένα ακουστικά Mi A3, αλλά η εταιρεία έσπευσε να το διορθώσει άμεσα. Παρά τα γρήγορα αντανακλαστικά ωστόσο, οι χρήστες των Mi A3 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν επαναλαμβανόμενα λάθη κάθε φορά που κατεβάζουν νέες ενημερώσεις λογισμικού στο smartphone τους.

To πρόβλημα τώρα ήταν ότι η νέα ενημέρωση, προκάλεσε δυσλειτουργία στη διπλή SIM. Ακολούθησε μια σειρά ενημερώσεων που προσπάθησαν να διορθώσουν έγκαιρα τα διάφορα προβλήματα ωστόσο προκάλεσαν εκνευρισμό στους χρήστες.

Στην προσπάθεια της να απολογηθεί, η Xiaomi, προχώρησε σε σχετική δήλωση με την οποία παραδεχόταν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις νέες ενημερώσεις λογισμικού. Για να διορθώσει το πρόβλημα της διπλής SIM προχώρησε σε νέο update, το V11.0.17.0.QFQMIXM. Η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει το σύνολο των ενημερώσεων ασφαλείας του Android και καταργεί το γραφικό Telcel boot και τις παρόμοιες εφαρμογές. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες η νέα αυτή έκδοση δεν έχει την πιστοποίηση της Google, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη Xiaomi η οποία πλέον έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια των fans για τα αλλεπάλληλα προβλήματα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME