Η Samsung σκέφτεται να πουλά τα smartphones της χωρίς φορτιστή

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Μέχρι σήμερα, κάθε συσκευασία smartphone Samsung περιείχε εκτός από το τηλέφωνο και το φορτιστή. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από τη Νότια Κορέα, η εταιρεία σκέφτεται να απομακρύνει το απαραίτητο αξεσουάρ από το βασικό πακέτο πώλησης. Η συγκεκριμένη τακτική, επιτρέπει στη Samsung αφενός να περιορίσει σημαντικά το κόστος παραγωγής και αφετέρου να τιμολογεί πιο επιθετικά τις συσκευές της έναντι του ανταγωνισμού. Κάτι τέτοιο ωστόσο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση σε μια ομάδα χρηστών οι οποίοι θα κληθούν να αγοράσουν το φορτιστή ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Samsung που αποστέλλει μέχρι στιγμής ισάριθμους φορτιστές με τα smartphones της, πρόκειται να αλλάξει τακτική από τις αρχές του 2021. Ο φορτιστής φυσικά είναι απαραίτητος για τη λειτουργία του τηλεφώνου σε αντίθεση με τα ακουστικά τα οποία περιέχονται και αυτά μέχρι στιγμής δωρεάν στο κουτί αλλά δεν χρησιμοποιούνται από όλους.

Η πρώτη εταιρεία ωστόσο που σκέφτηκε να απομακρύνει τα αξεσουάρ από το βασικό πακέτο ήταν η Apple, η οποία με την άνοδο των πωλήσεων των AirPods εξέτασε το ενδεχόμενο να καταργήσει τα συμβατικά ακουστικά από τη συσκευασία του iPhone. Φήμες επίσης ήθελαν το iPhone 12 να κυκλοφορεί χωρίς το φορτιστή. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε αν οι φήμες θα βγουν αληθινές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME