Το Instagram θα προτείνει ποιον θα κάνετε block!

Blog TheFixers

Μέχρι σήμερα, τόσο το Facebook όσο και το Instagram συνήθιζαν να μας προτείνουν φίλους. Μας σύστηναν άτομα που ίσως γνωρίζαμε μέσω κοινών φίλων και μας προέτρεπαν να τα ακολουθήσουμε και να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους. Το Ιnstagram ωστόσο έρχεται να ταράξει τα νερά με μια νέα λειτουργία που θα προτείνει στους χρήστες ποια προφίλ να προσθέσουν στη λίστα αποκλεισμών τους!

Σύντομα οι χρήστες του Instagram αντί για προτεινόμενους followers θα βλέπουν μια λίστα ατόμων τα οποία προτείνεται να αποκλείσουν. Φυσικά η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρόπος που το Instagram θα φιλτράρει τα προφίλ είναι απλός. Πρόκειται να αναζητά τα άτομα που έχετε ήδη αποκλείσει στο Facebook και με τη σειρά του θα σας καλεί να τα «μπλοκάρετε».

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι σε στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση του Facebook Messenger στο Instagram. Αυτό έχει λογική, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Instagram θα πρέπει να αναζητήσει στο Facebook τη λίστα ατόμων που αποκλείσατε. Το Facebook αυτό τον καιρό εργάζεται εντατικά για το λανσάρισμα των δυο αυτών λειτουργιών και σύντομα θα περιμένουμε να δούμε τόσο την ενσωμάτωση του Facebook όσο και την προτεινόμενη λίστα αποκλεισμού στις οθόνες μας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME