Εντοπισμός Αγνοουμένων: Η νέα εφαρμογή Missing Alert είναι διαθέσιμη στο App Store

Επισκευή iPhone TheFixers

Η νέα εφαρμογή Missing Alert είναι πλέον διαθέσιμη στο AppStore και μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν! Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εφαρμογή που συμβάλλει στον ταχύτερο εντοπισμό των αγνοουμένων-εξαφανισμένων ατόμων.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή σχεδιάστηκε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού ώστε να συμβάλλει με γρήγορα αντανακλαστικά και σε πραγματικό χρόνο στις έρευνες εντοπισμού αγνοουμένων ανηλίκων ή ενηλίκων συμπολιτών μας.

Η προηγμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη και στο Google Play. Με ένα απλό κλικ οι χρήστες ενημερώνονται για τις τρέχουσες εξαφανίσεις παιδιών και ενηλίκων καθώς και για την πορεία των σχετικών ερευνών. Παράλληλα βοηθούν το έργο των εργαζομένων στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφού μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα μέσω chat ή τηλεφώνου και να δηλώσουν όποια στοιχεία γνωρίζουν σχετικά με κάποια εξαφάνιση.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει μια σειρά από δυνατότητες όπως η κοινοποίηση περιστατικών εξαφάνισης στα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό την παρακίνηση και άλλων πολιτών για συμμετοχή στην έρευνα ή η προληπτική καταχώρηση στοιχείων οικείων προσώπων με υψηλό κίνδυνο (π.χ. λόγω άνοιας, νοητικής στέρησης), για επιτάχυνση των διαδικασιών σε περίπτωση εξαφάνισης. Σημειώνεται πως την εφαρμογή διαχειρίζεται αποκλειστικά η εξειδικευμένη ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η οποία συνεργάζεται με την ΕΛ.ΑΣ. και άλλους θεσμικούς συναρμόδιους φορείς και διαχειρίζεται κάθε πληροφορία με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME