Νέα εμφάνιση για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google

Blog TheFixers

Η Google σχεδιάζει εκ νέου το Gmail ώστε να αποκτήσει ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση αλλά και νέες προηγμένες δυνατότητες. Όπως είναι φυσικό, ο σχεδιασμός ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν είναι απλή υπόθεση!

Το καινούριο Gmail θα συστηθεί αρχικά στους χρήστες του Gmail app από smartphones με λειτουργικό σύστημα Android και στη συνέχεια θα περάσει και στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Η Google στοχεύει πολύ ψηλά μέσω της νέας εφαρμογής η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με όλους τους διαθέσιμους τρόπους μέσα από ένα μόνο σημείο. Για το λόγο αυτό αναμένεται να ενσωματώσει πολλαπλές υπηρεσίες όπως για παράδειγμα το Meet.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο χρήστης θα βλέπει 4 διαφορετικά tabs στην οθόνη, τo Mail, το Chat, το Μeet και το Rooms. Χρησιμοποιώντας μια από τις τέσσερις επιλογές θα πραγματοποιεί την επικοινωνία που τον εξυπηρετεί ανάλογα με την περίπτωση. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται την εκάστοτε επικοινωνία σε άλλη καρτέλα. Για παράδειγμα θα μπορεί να στέλνει με email μια συνομιλία που έχει προηγηθεί στο chat. Μια πρόσθετη αλλαγή είναι η ενοποίηση του G Suite με το Gmail η οποία θα δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον πεδίο αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραπάνω αλλαγές θα έχουν εφαρμογή τόσο σε smartphones όσο και σε desktop. Στόχος της Google είναι να προσφέρει μια πολυδιάστατη και ολοκληρωμένη λύση, η οποία θα διευκολύνει με κάθε τρόπο την καθημερινότητα του χρήστη, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η απομακρυσμένη επικοινωνία και εργασία τείνει να γίνει θεσμός.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME