Τα νέα Apple iPad και Apple Watches πρωταγωνίστησαν στην καθιερωμένη παρουσίαση προϊόντων του Σεπτεμβρίου

Επισκευή iPhone TheFixers

Η πανδημία του κορονοϊού, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην βιομηχανία της τεχνολογίας. Με τα επίσημα events να ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο, οι παρουσιάσεις των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων καθυστερούν, και ο άλλοτε ενθουσιασμός για καθετί νέο δεν είναι πλέον το ίδιο έκδηλος. Πολλοί κατασκευαστικοί κολοσσοί, μεταξύ των οποίων η Google και η Microsoft, διεξήγαγαν τα συνέδριά τους online, προσαρμόζοντας τις εκδηλώσεις τους στα νέα δεδομένα.

Η Apple πραγματοποίησε στις 15 Σεπτεμβρίου την εμβληματική πλέον παρουσίασή των νέων προϊόντων της. Tο Apple Event με τίτλο «Time Flies» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με οικοδεσπότη τον CEO της εταιρείας Tim Cook. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η έκτη γενιά Apple Watch, του πιο προηγμένου που έχει παραγάγει ποτέ η Apple, αλλά και το νέο iPad Air 8ης γενιάς με τον επεξεργαστή Α12 Bionic.

Τι έλειψε από το διαδικτυακό event; Μα φυσικά η φράση- κλειδί του Steve Jobs, «one more thing» την οποία ακολουθούσε μέχρι πρότινος η αποκάλυψη κάθε νέου iPhone. To πολυαναμεόμενο iPhone 12 που θα υποστηρίζει ταχύτητες δεδομένων 5G, έλαμψε κυριολεκτικά δια της απουσίας του αφού εξαιτίας του κορωνοϊού η παραγωγή του πήγε αρκετές εβδομάδες πίσω. Πιθανότατα το smartphone της Apple να παρουσιαστεί ένα μήνα αργότερα. Ως τότε το μόνο που μπορούν να κάνουν οι fans ανά τον κόσμο είναι…υπομονή!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME