Έρχεται το νέο iMac 27 ιντσών από την Apple

Επισκευή iMac TheFixers

Η Apple ανακοίνωσε το νέο ενημερωμένο iMac που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2020. Οι φανατικοί των iMac δε χρειάζεται να περιμένουν πολύ για να δουν τα νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά των υπολογιστών τα περισσότερα από τα οποία αφορούν στο iMac 27 ιντσών, αλλά το iMac και το iMac Pro 21,5 ιντσών.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις είναι η αναβάθμιση των επεξεργαστών Intel 10ης γενιάς. Επιπλέον υπάρχουν διαθέσιμα τέσσερα SKU CPU. Το βασικό μοντέλο iMac 27 ιντσών διαθέτει Core i5 τριών πυρήνων με συχνότητα λειτουργίας 3,1GHz. Μάλιστα χάρη στη  λειτουργία Turbo μπορεί να φτάσει έως 4,5GHz. Η μεσαία παραλλαγή έχει Core i5 (τριών πυρήνων) στα 3,3GHz που μπορεί να ενισχύσει το χαρακτηριστικό Turbo έως και 4,8GHz. Το μοντέλο υψηλών προδιαγραφών διαθέτει Core i7 (πυρήνων) στα 3,8GHz που έχει τη δυνατότητα να φθάσει έως 5,0GHz. Τόσο το μεσαίο όσο και το high-end μοντέλο μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με Core i9 3,6GHz (10 πυρήνων). Με τη λειτουργία Turbo φτάνει την ταχύτητα των 5,0GHz!

Η βασική και μεσαία παραλλαγή του iMac διαθέτει επίσης AMD Radeon Pro 5300 με 4 GB GDDR6 VRAM, ενώ το προηγμένο μοντέλο διαθέτει το Radeon Pro 5500 XT με 8 GB GDDR6. Ωστόσο υπάρχει δυνατότητα να διαμορφωθεί με Radeon Pro 5700 με 8 GB GDDR6 ή Radeon Pro 5700 XT με 16 GB GDDR6.

Από την αναβάθμιση των μοντέλων iMac δε θα μπορούσαν να λείπουν περισσότερες επιλογές μνήμης και αποθήκευσης. Και στα τρία νέα μοντέλα συναντάμε μνήμη DDR4 8 GB (2x4GB) 2666MHz, με δυνατότητα ρύθμισης παραμέτρων έως και 128 GB συνολικά στις τέσσερις υποδοχές SO-DIMM, οι οποίες είναι πλέον προσβάσιμες από το χρήστη. Όσο για το χώρο αποθήκευσης; Βασίζεται εξ’ ολοκλήρου σε flash με 256 GB στο βασικό μοντέλο, 512 GB στο μεσαίο με επιλογές 1TB ή 2TB και με 512GB, αλλά με επιλογές 1TB, 2TB, 4TB ή 8TB στην premium έκδοση.

Παράλληλα η Apple, για να ενισχύσει το νέο χώρο αποθήκευσης που βασίζεται σε flash, συμπεριέλαβε στο iMac 27 ιντσών το T2 Security Chip το οποίο περιλαμβάνει ελεγκτή αποθήκευσης για κρυπτογράφηση των μονάδων αποθήκευσης και της ασφαλούς εκκίνησης. Ζητάτε ακόμα περισσότερα; Η Apple εξόπλισε το νέο  iMac 27 ιντσών με κάμερα 1080p για τέλεια εικόνα στις συνομιλίες μέσω FaceTime καθώς και με ένα βελτιωμένο σετ μικροφώνων. Επιπρόσθετα το ISP στο chip T2 επιτρέπει τη χαρτογράφηση τόνου, έλεγχο έκθεσης και ανίχνευση προσώπου στη νέα κάμερα ενώ συνεργάζεται επίσης με τα ηχεία για την παροχή μεταβλητού EQ, υψηλότερης πιστότητας και βαθύτερων μπάσων.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME