Έρχεται το Android 11 στο Galaxy S20 ?

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Το ερώτημα απασχολεί τόσο τους χρήστες όσο και τους ιθύνοντες της Samsung οι οποίοι σύμφωνα με πηγές έχουν ήδη αρχίσει να τεστάρουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Συγκεκριμένα, το κινητό Samsung Galaxy S20+ βρέθηκε πρόσφατα με το Android 11, στη βάση δεδομένων του Geekbench. Βέβαια δε μπορούμε ακόμα να περιμένουμε με σιγουριά την ενημέρωση αφού η Samsung θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση μια έκδοση beta. Από την έκδοση αυτή μέχρι το τελικό λανσάρισμα θα μεσολαβήσουν αρκετοί μήνες.

Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα χρόνο, η Samsung δοκίμασε το Android 10 στο Galaxy S20 με την πρώτη σταθερή έκδοση να κυκλοφορεί στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή το Νοέμβριο του 2020, αναμένεται η κυκλοφορία του Android 11 στο Samsung Galaxy S20. Επιπλέον, σύμφωνα με τη συνήθη τακτική της εταιρείας, η ενημέρωση πρώτα θα  εφαρμοστεί στη σειρά S20 και στη συνέχεια στη σειρά Note 20.

Εκτός όμως από την ενημέρωση Android 11, το Galaxy Note 20 θα λανσάρει και μια νέα έκδοση του UI. Το OneUI 2.5 μάλλον θα είναι προ-εγκατεστημένο στα νέα smartphones Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra. Αν δε θέλετε να περιμένετε μέχρι το Νοέμβριο δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το πακέτο λίγους μήνες νωρίτερα, κάνοντας εγγραφή στο αντίστοιχο πρόγραμμα beta. Σύμφωνα με πληροφορίες του site SamMobile η επίσημη δοκιμή του Android 11 στα smartphones της Samsung θα ξεκινήσει πριν την κυκλοφορία της σταθερή έκδοσης για smartphones από την Google.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME