Το Samsung Cloud φεύγει, το OneDrive έρχεται…

Επισκευή Samsung Galaxy TheFixers

Η Samsung είχε αρχίσει να προειδοποιεί τους χρήστες για το «θάνατο» του Samsung Cloud, όταν πριν από ένα χρόνο μείωσε τη χωρητικότητα του Cloud από 15 GB σε 5 GB. Στη συνέχεια, με τις δοκιμές beta του Android 10, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την ενσωμάτωση του Microsoft OneDrive.

Η νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τον επίσημο τερματισμό των αρχείων στο Samsung Cloud στις 21 Ιουνίου 2021. Στο μεσοδιάστημα οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο OneDrive.

Το τέλος εποχής για το Samsung Cloud σημαίνει πρακτικά πως η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εικόνων και βίντεο απευθείας από την εφαρμογή Gallery παύει να ισχύει. Η επιλογή Sync to Cloud θα γίνει πλέον Sync with OneDrive.

Ωστόσο, η λήξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας διαφέρει ανάλογα με την εκάστοτε αγορά. Το feature θα χαθεί στις κάτω χώρες στις 5 Οκτωβρίου, άρα οι συγκεκριμένες αγορές αναμένεται να επηρεαστούν το επόμενο φθινόπωρο. Η Samsung θα δώσει χρονικό περιθώριο στους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας και να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο OneDrive μέχρι και την 1η Απριλίου. Αν βασίζεστε στο Samsung Cloud, δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε έγκαιρα ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας, διαφορετικά να μετεγκαταστήσετε τα δεδομένα σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME