Καθάρισε σωστά τον υπολογιστή και τις συσκευές σου όσο δουλεύεις από το σπίτι

Blog TheFixers

Η τηλεργασία είναι το νέο γραφείο! Ο κορωνοϊός μας άλλαξε συνήθειες αφού πολλοί είναι πλέον εκείνοι που εργάζονται από το σπίτι. Το office look είναι πια άγνωστη λέξη ενώ τα πολύωρα meetings έδωσαν τη θέση τους σε chats.

Ένα από τα προαπαιτούμενα του remote working είναι ο βασικός εξοπλισμός, δηλαδή ένας καλός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Για να διατηρήσεις τον υπολογιστή σου σε καλή κατάσταση αλλά και για να απομακρύνεις τα μικρόβια που συγκεντρώνονται θα πρέπει να φροντίζεις για το σχολαστικό καθαρισμό του. Αφαίρεσε τη σκόνη και τη βρωμιά από το πλαστικό καπάκι του laptop με ένα καθαρό βαμβακερό πανί και χρησιμοποίησε σπρέι πεπιεσμένου αέρα για το πληκτρολόγιο. Αν δεν έχεις σπρέι χρησιμοποίησε ένα πινέλο ή μια μπατονέτα. Για τον καθαρισμό του πληκτρολογίου σε σταθερό υπολογιστή προτίμησε το ειδικό Gel keyboard cleaner που αφαιρεί άμεσα σκόνη και σκουπίδια.

Εκτός από τον υπολογιστή, θα πρέπει να φροντίζεις για τον καθαρισμό του κινητού και των υπόλοιπων συσκευών και των gadget σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιείς κοινά καθαριστικά για την οθόνη του κινητού και του tablet σου αφού μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο υλικό επίστρωσης της οθόνης, το «oleophobic» το οποίο αντιμετωπίζει τις δαχτυλιές. Χρησιμοποίησε ένα αντι-βακτηριακό υγρό μαντηλάκι για τη θήκη και στεγνό πανί μικροϊνών ή πανάκι γυαλιών για να καθαρίσεις την οθόνη. Μην ξεχνάς τον καθαρισμό των ακουστικών και των USB καλωδίων με ένα αντι-βακτηριακό υγρό μαντηλάκι.

Για αξεσουάρ καθαρισμού αλλά και περισσότερες συμβουλές για τη συσκευή σου από τους έμπειρους τεχνικούς μας, επισκέψου το κοντινότερο σου κατάστημα TheFixers. 

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME