Πώς θα καταλάβεις ότι το iPhone σου θέλει καινούρια μπαταρία;

Επισκευή iPhone TheFixers

Η μπαταρία του iPhone έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής και μετά από κάποια χρόνια χρειάζεται αντικατάσταση. Τα πιο κοινά συμπτώματα είναι να αργεί να φορτίσει και να αποφορτίζεται πολύ γρήγορα. Υπάρχουν όμως και άλλα σημάδια που μαρτυρούν πως ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσετε όπως:

  • Το iPhone κλείνει ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
  • Λειτουργεί μόνο όταν είναι στην πρίζα
  • Ζεσταίνεται πολύ
  • Η μπαταρία του φουσκώνει

Αν κανένα από τα παραπάνω σημάδια δεν εμφανίζεται στο iPhone σας ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανακαλύψετε αν η μπαταρία θέλει αλλαγή δεν είναι παρά να το ελέγξετε από τις ίδιες του τις ρυθμίσεις. Από την επιλογή Υγεία Μπαταρίας (Battery Health) μπορείτε να τσεκάρετε τη μέτρηση χωρητικότητας. Όσο πιο παλιά είναι η συσκευή σας, τόσο πιο χαμηλό θα είναι το ποσοστό χωρητικότητας.

Μερικά χρήσιμα tips για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone είναι η επιλογή Dark Mode, η αυτόματη προσαρμογή φωτεινότητας αλλά και το κλείσιμο των εφαρμογών όταν δεν τις χρησιμοποιείτε.

Αν ήρθε η ώρα να αλλάξετε μπαταρία δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κοντινότερό σας κατάστημα TheFixers για άμεση, αυθημερόν αντικατάσταση στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME