Ήρθαν στην Ελλάδα τα νέα smartphones Xiaomi Mi 10T

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Τα smartphones της Xiaomi γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στο ελληνικό κοινό. Πρόσφατα η εταιρεία μαζί με τον επίσημο διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο, την Info Quest Technologies, παρουσίασαν τη νέα flagship σειρά smartphone Mi 10T.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε online μέσα από μια ειδική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό καθώς επίσης και από την επίσημη σελίδα της Xiaomi στο Facebook (@XiaomiGreece). Το συντονισμό του event είχε ο δημοφιλής παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, ενώ πολλές εκπλήξεις περίμεναν όσους συντονίστηκαν στο event.

Το ενδιαφέρον του κοινού μονοπώλησαν τα Xiaomi Mi 10T Pro, Mi 10T και Mi 10T Lite. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά:

Το Mi 10T Pro έχει ενσωματωμένη κάμερα 108 Megapixel με βίντεο ανάλυσης 8K. Διαθέτει ακόμα σύστημα τριπλής κάμερας AI και φακούς εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13 Megapixel και macro 5 Megapixel. Τα Mi 10T και Mi 10T Lite έχουν κύρια κάμερα 64 Megapixel καθώς επίσης και νέα χαρακτηριστικά βίντεο όπως το Video Clones, το Dual Video που μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής καθώς και τη δυνατότητα λήψης βίντεο time-lapse.

Όσον αφορά την οθόνη τους; Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ίσως μια από τις καλύτερες επίπεδες οθόνες που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής σε smartphone, με ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz για τα Mi 10T Pro και Mi 10T, και τα 120Hz για το Mi 10T Lite.

Παράλληλα χάρη στην τεχνολογία Qualcomm Snapdragon 865 και 750G η σειρά Mi 10T, προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ισχύος, απόδοση και συνδεσιμότητα 5G. Mi 10T Pro και Mi 10T σου προσφέρουν την κορυφαία εμπειρία gaming χάρη στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Qualcomm Adreno 650, το ίδιο ισχύει και για τo Mi 10T Lite με τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών Qualcomm Adreno 619.

Θέλεις ακόμα περισσότερα; Τα νέα smartphones της Xiaomi διαθέτουν κορυφαίες ROM και RAM, ενώ τα μοντέλα Mi 10T και Mi 10T Pro διαθέτουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5.000mAh με ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης ισχύος της μπαταρίας, ενώ το Mi 10T Lite φέρει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 4.820mAh.

Αν μετά από όλα αυτά ανυπομονείς να τα γνωρίσεις από κοντά, τα smartphones Mi 10T Pro, Mi 10T και Mi 10T Lite της Xiaomi είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά με προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης τα 649€, 549€ και 349 ευρώ αντίστοιχα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME