Πως θα κάνεις το κινητό σου να έχει τέλειο σήμα

Επισκευή Smartphone TheFixers

Το αδύναμο σήμα στο κινητό είναι ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο ή το μοντέλο του κινητού τους. Ιδιαίτερα στην σημερινή ψηφιακή εποχή το αδύναμο σήμα μπορεί να γίνει η αιτία πολλών κακών, από το να χάσεις σημαντικές πληροφορίες σε ένα επαγγελματικό call, μέχρι το να μην καταφέρεις να συνεννοηθείς σε μια επείγουσα κλήση.

Τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις το σήμα στο κινητό σου;
Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και δες αισθητή διαφορά!

  1. Εντόπισε την ενσωματωμένη κεραία εκπομπής και λήψης σήματος στο smartphone σου. Απέφυγε να την καλύπτεις με το χέρι σου όταν κρατάς το κινητό για να μιλήσεις έτσι ώστε να μην εμποδίζεις την εκπομπή του σήματος.
  2. Προσπάθησε να βρίσκεσαι πιο κοντά σε παράθυρο ή σε μπαλκόνι όταν μιλάς καθώς το σήμα είναι πιο ισχυρό στα σημεία που δεν βρίσκει εμπόδια.
  3. Η επανεκκίνηση είναι και σε αυτή την περίπτωση μια λύση! Συχνά το κινητό αντλεί σήμα από μια κεραία στην οποία συνδέονται πολλές συσκευές ή από μια απομακρυσμένη κυψέλη. Με ένα απλό restart, το κινητό τηλέφωνο είναι πιθανό να καταφέρει να συνδεθεί με μια κοντινότερη κυψέλη.
  4. Φρόντισε το κινητό σου να έχει επαρκή μπαταρία. Καθώς αυτή εξαντλείται τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας η οποία με τη σειρά της κάνει την ανίχνευση των αναμεταδοτών σήματος και την ενεργοποίηση εσωτερικών φίλτρων για βελτίωση του σήματος να υπολειτουργούν.
  5. Αν το σήμα του κινητού εξακολουθεί να είναι αδύναμο, επιλέξτε το συμβατό δίκτυο GSM και όχι το 3G. Η εξήγηση είναι ότι στις περισσότερες συσκευές δίνεται προτεραιότητα στο δίκτυο CDMA (3G) και έτσι αυτό είναι συχνά ασθενές.

Τα παραπάνω απλά βήματα θα βελτιώσουν σημαντικά την ισχύ του σήματος στο κινητό σου. Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να μην εκπέμπει σε ικανοποιητικό βαθμό, ίσως υπάρχει βλάβη στη συσκευή. Βρες τη λύση με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα The Fixers όπου οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα επιλύσουν κάθε πρόβλημα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME