Το νέο Mac Mini είναι το ταχύτερο μοντέλο της Apple

Επισκευή Mac TheFixers

To ολοκαίνουριο Mini Desktop της Apple ήρθε για να ταράξει τα νερά! Το Mac Mini με το νέο chip M1 έχει βάρος 2,6 lb και εξωτερικά στο σχεδιασμό δε διαφέρει ιδιαίτερα από το μοντέλο που γνωρίσαμε το 2018. Διαθέτει δύο θύρες USB-C που υποστηρίζουν Thunderbolt και USB 4, και επιπλέον δύο θύρες USB-A, ethernet και υποδοχή ακουστικών.

Η κατασκευάστρια εταιρεία υποστηρίζει πως η νέα έκδοση είναι έως και 60% πιο αποτελεσματική από το προηγούμενο μοντέλο, και αυτό ισχύει λαμβάνοντας υπόψη πως είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο θερμικό σχεδιασμό που το βοηθά να μην υπερθερμαίνεται και να παραμένει αθόρυβο. Επιπρόσθετα, χάρη στο νέο M1, το Mac Mini είναι πολύ πιο γρήγορο, ιδιαίτερα σε απαιτητικές εργασίες όπως η σύνταξη κώδικα για τους προγραμματιστές ή το editing σε videos.

To Mac Mini είναι ανάμεσα στις πρώτες συσκευές που η Apple εγκατέστησε τον καινούριο επεξεργαστή M1 -on-a-chip, ο οποίος στηρίζεται στην αρχιτεκτονική ARM. Το νέο Mini θα μπορεί να εκτελεί εφαρμογές των iPhone και iPad και διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές, 8 GB RAM και 256 GB SSD ή 8 GB RAM με SSD 512 GB. Η τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 699 και 899 δολάρια αντίστοιχα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME