Τα Redmi Watch και Mi Watch Lite της Xiaomi έρχονται σύντομα στην παγκόσμια αγορά

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Τα ευχάριστα νέα της ημέρας έρχονται από την Xiaomi, η οποία πήρε πιστοποίηση από τον οργανισμό Bluetooth SIG για τα Redmi Watch και Mi Watch Lite. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα smartwatches είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά.

Η Xiaomi πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε στην Κίνα το νέο Redmi Watch. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που φέρει το εμπορικό σήμα της θυγατρικής της Redmi. H επίσημη καταχώρησή του στον οργανισμό Bluetooth SIG μαρτυρά την επικείμενη κυκλοφορία του διεθνώς. Επιπρόσθετα το Mi Watch Lite έχει ήδη πιστοποιηθεί από την FCC που σημαίνει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.  Η Xiaomi προχώρησε ταυτόχρονα στην πιστοποίηση των Redmi Watch και Mi Watch Lite, με τους αριθμούς μοντέλων REDMIWT01 και REDMIWT02 αντίστοιχα.

Ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει αν θα κυκλοφορήσουν και τα δυο μοντέλα ή μόνο το Mi Watch Lite στην παγκόσμια αγορά. Δεν αποκλείεται το Redmi Watch να κυκλοφορήσει στην ασιατική και στην αγορά της Ινδίας και να το διαθέσει στην αγορά της Ευρώπης ως Mi Watch Lite.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME