Είναι επίσημο: Το Huawei Mate X2 υποστηρίζει τη λύση γρήγορης φόρτισης 66W

Επισκευή Huawei TheFixers

Το αναδιπλούμενο Huawei Mate X2 έχει ήδη λάβει την πιστοποίηση 3C, γεγονός το οποίο σημαίνει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του πλησιάζει επικίνδυνα! Ειδικότερα, το πολυαναμενόμενο smartphone έχει εντοπιστεί στον ιστότοπο πιστοποίησης με τον αριθμό μοντέλου TET-AN00 / TET-AN10. Σύμφωνα με την ίδια λίστα το Huawei Mate X2 θα είναι ένα 5G smartphone το οποίο θα υποστηρίζει τη λύση γρήγορης φόρτισης 66W της Huawei, ακριβώς όπως και η σειρά Huawei Mate 40 που ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ίδια εταιρεία.

Το νέο Huawei Mate X2 αναμένεται να αντικαταστήσει το Huawei Mate X που κυκλοφόρησε το 2019. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, υπάρχουν αρκετές φήμες και διαρροές τόσο για το σχεδιασμό όσο και για τις δυνατότητές του.

Κάποιες από τις φήμες αυτές θέλουν το νέο smartphone της Huawei να κυκλοφορεί με δύο οθόνες, παρόμοια με το Samsung Galaxy Z Fold2 και να διαθέτει μια αρκετά αξιόλογη εξωτερική οθόνη με οπή. Στην πίσω πλευρά του θα συναντήσουμε μια ορθογώνια μονάδα με τέσσερις διαφορετικές κάμερες οι οποίες αποτελούνται από δύο αισθητήρες 40MP, 3x οπτικό ζουμ, κ.λπ.

Σύμφωνα με πηγές το Mate X2 θα διαθέτει οθόνη 8,3 ιντσών πριν την αναδίπλωση με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και είναι πολύ πιθανό να τροφοδοτείται από το Kirin 9000 SoC. Πολλοί υποστηρίζουν επίσης ότι θα διαθέτει ένα chipset Hi1105 για Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1. ενώ θα τρέχει το EMUI 11 με βάση το Android 10. Μέχρι να αποκαλυφθούν επίσημα τόσο η μορφή όσο και τα χαρακτηριστικά του, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME