To νέο Redmi Note 9 Pro 5G έρχεται στην πιο ανατρεπτική συσκευασία

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Μόλις λίγους μήνες πριν, η Xiaomi μας παρουσίασε τη νέα σειρά Redmi Note 9 η οποία περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές συσκευές. Η χρονική συγκυρία βέβαια δεν ήταν και η καλύτερη αφού συνέπεσε με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κίνα. Έτσι, τα νέα αυτά μοντέλα κυκλοφόρησαν τόσο στην παγκόσμια αγορά όσο και σε εκείνη της Ινδίας.

Τα νεότερα από την Xiaomi, τη θέλουν να λανσάρει στην Κίνα μια νέα σειρά συσκευών Redmi Note 9 με δυνατότητα σύνδεσης 5G. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως θα αποκαλύψει μια vanilla έκδοση του Redmi Note 9 5G και ένα Redmi Note 9 Pro 5G. Και για όσους δεν αρκούνται απλώς στο 5G ένα νέο πολύχρωμο κουτί ίσως τους αποζημιώσει.

Τη νέα συσκευασία αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Weibo. Στη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον γενικό διευθυντή της Lehua Entertainment, κρατούν ένα πολύχρωμο κουτί το οποίο θα φιλοξενήσει όπως όλα δείχνουν το νέο Redmi Note 9 Pro 5G. Το νέο κουτί διαφέρει σημαντικά από τις τελευταίες συσκευασίες των κινητών τηλεφώνων Redmi τα οποία λανσάρονταν σε απλά λευκά κουτιά.

Οι νέες συσκευασίες είναι πιο funky και σε αυτές διακρίνεται ένας χαρακτήρας κινούμενων σχεδίων. Δεν ξέρουμε ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε την εταιρεία να προβεί στη συγκεκριμένη αλλαγή αλλά λίγο χρώμα ίσως κάνει καλό στην ψυχολογία των καταναλωτών στη δεδομένη χρονική στιγμή.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME