Αναμένεται σύντομα το νέο Redmi με μπαταρία 6000mAh

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των smartphones της Xiaomi είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας. Επιβραβεύοντας την προτίμηση των χρηστών στη σειρά Redmi με μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, η εταιρεία ξεκίνησε να εγκαθιστά μπαταρίες χωρητικότητας 5000mAh στα καινούρια μοντέλα της.

Μάλιστα σύμφωνα με διαρροές η Xiaomi έχει ήδη σχεδιάσει μια μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh η οποία θα ενσωματωθεί στο επόμενο Redmi που θα διατεθεί στην αγορά. Οι πληροφορίες αποσπάστηκαν από τη βάση δεδομένων της TENAA όπου εντοπίζεται ένα smartphone με αριθμό μοντέλου M2010J19SC. Αν και δεν αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες, ένα χαρακτηριστικό αρκεί για να τραβήξει την προσοχή των αναλυτών. Αυτό δεν είναι άλλο από τις διαστάσεις του σώματος της συσκευής οι οποίες είναι 162,29 × 77,24 × 9,6 mm με βάρος στα 198 γραμμάρια. Από αυτό συμπεραίνουν πως σε αυτό το σκελετό άνετα θα χωρέσει μια μπαταρία 6000mAh.

Εκτός από τη διαρροή για τη χωρητικότητα τις μπαταρίας, άλλα τεχνολογικά Blogs αναφέρουν πως το νέο Redmi θα διαθέτει οθόνη IPS με ανάλυση 2340 × 1080 pixel, έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με μέγιστη συχνότητα 2,0 GHz, μια μπροστινή κάμερα 8MP ενώ ο κύριος αισθητήρας στην πίσω κάμερα θα είναι στα 48MP.

Αναμένουμε τη νέα κυκλοφορία για να δούμε αν τελικά οι πληροφορίες θα επαληθευθούν!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME