Έρχεται το Xiaomi Mi 11 Pro με αναβαθμισμένη οθόνη QHD + και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Η Xiaomi αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα τη σειρά Mi 11. Τα συγκεκριμένα smartphones θα είναι τα πρώτα στην αγορά που θα διαθέτουν SoC Snapdragon 875, γεγονός που δίνει στον ανερχόμενο κινεζικό κολοσσό τεχνολογίας προβάδισμα έναντι των «αντιπάλων» του.

Διαρροές αναφέρουν πως τα smartphones Mi 11 Pro θα κυκλοφορήσουν με μια καινούρια οθόνη με ανάλυση QHD + και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Πρόκειται σαφώς για σημαντική αναβάθμιση μετά το Mi 10 Pro η οθόνη του οποίου είχε ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο σχεδιασμός θα παραμείνει ίδιος με τον αισθητήρα selfie στην επάνω αριστερή γωνία και μικρές αλλαγές στο πάνελ. Σημαντικές αλλαγές δε θα δούμε ούτε στις κάμερες.

Ένα στοιχείο που είναι όμως πιθανό να μας εκπλήξει στο Mi 11 Pro (αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί) είναι η γρήγορη φόρτιση 120W! Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως η Xiaomi θα λανσάρει ένα ασύρματο φορτιστή 80W που γεμίζει μια μπαταρία 4.000 mAh από 0 έως 100% σε 19 μόλις λεπτά. Μένει να δούμε αν θα τον ενσωματώσει στη επερχόμενη σειρά Mi 11.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME