Μήπως χρησιμοποιείς λάθος το fingerprint reader στο smartphone σου;

Όσοι δεν έχουν περάσει ακόμα στη νέα εποχή  ώστε να ξεκλειδώνουν το smartphone τους με την ίριδα του ματιού, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Και όπως συμβαίνει συχνά με την τεχνολογία, αυτή μπορεί να τους προδώσει την πλέον ακατάλληλη στιγμή. Έτσι, μπορεί το κινητό κάποια στιγμή να σταματήσει να ανταποκρίνεται στο άγγιγμα των δαχτύλων.

Τι μπορεί όμως να φταίει και να χάλασε ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και δεν ξεκλειδώνει το smartphone;

Μια εξήγηση βρίσκεται στα δάχτυλα των χρηστών. Συχνά οι τελευταίοι ασχολούνται με χειρονακτικές εργασίες ή ακόμα περνούν πολλές ώρες πάνω στο πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα τα δάχτυλά τους είτε να πρήζονται είτε να τραυματίζονται δυσκολεύοντας τη δουλειά του fingerprint reader.

Η λύση; Μπορεί να μην συνάδει με τους καλούς σου τρόπους, όμως είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις το μεσαίο δάχτυλο. Αυτό γιατί σύμφωνα με μελέτες ο παράμεσος καταπονείται λιγότερο τόσο στις χειρωνακτικές εργασίες όσο και στη γυμναστική  σε σχέση με το δείκτη.

Μια άλλη τακτική είναι να επαναλαμβάνεις την εκμάθηση του fingerprint reader, χρησιμοποιώντας το ίδιο δάχτυλο ως βιομετρική μέθοδο ξεκλειδώματος από ένα χρονικό διάστημα και έπειτα. Με τον τρόπο αυτό το τηλέφωνο ανταποκρίνεται στο άγγιγμα ακόμα και αν υπάρχουν σημάδια ή πληγές στα δάχτυλα.

Αν παρόλα αυτά εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν έχεις παρά να επισκεφθείς ένα κατάστημα The Fixers. H έμπειρη ομάδα τεχνικών μας θα σου βρει τη λύση άμεσα!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME