Redmi Note 10: Πότε θα δούμε στα ράφια το διάδοχο του Redmi Note 9;

Επισκευή Xiaomi TheFixers

Αν και οι περισσότερες εταιρείες καθυστέρησαν το λανσάρισμα των νέων τους προϊόντων φέτος ως συνέπεια της πανδημίας, η Xiaomi κυκλοφόρησε νωρίτερα τα Redmi Note 9. Ήδη έχει διοχετεύσει στην αγορά διάφορα smartphones αυτής της σειράς όπως το Note 9S. Υπάρχουν διάφορες φήμες που ήθελαν την κινεζική εταιρεία να βρίσκεται πολύ κοντά στην κυκλοφορία των επόμενων μοντέλων σε αντικατάσταση της σειράς Redmi Note 9.

Ωστόσο, σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες τα Redmi Note 10 δεν θα κυκλοφορήσουν άμεσα. Αντίθετα η Xiaomi θα εμπλουτίσει τη σειρά των Note 9 με περισσότερες εκδοχές. Την εκδοχή αυτή υποστηρίζει και ο leaker Digital Chat Station ο οποίος αποκάλυψε πως η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει τρία νέα mid-range Redmi Note 9. Τα ονόματα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους παραμένουν καλά κρυμμένο μυστικό, όμως διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας τους στα μέσα Νοεμβρίου.

Πολλοί αναλυτές από την άλλη υποστηρίζουν πως η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με τον Snapdragon 750G αρχικά στην αγορά της Κίνας. Συνεπώς θα μπορούσε το συγκεκριμένο smartphone να είναι ενδεχομένως το Redmi Note 9 5G ή το Note 9 Pro 5G.

Όλα τα παραπάνω συγκλίνουν στην αναβολή για τα Note 10 με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME